بیانیه شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان اردبیل به مناسبت روز جهانی قدس

روز جهانی قدس روزی ماندگار است که در آن فریاد حق طلبی مردم آزادی خواه به گوش همه جهانیان می رسد.در واقع این روز نمادی از وحدت و اراده امت اسلام در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی است. به راستی ابتکار اعلام روز قدس توسط بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی کاری بزرگ و تداوم برگزاری با شکوه این روز نشانی از وفاداری به آرمان های امام (ره) و انقلاب است.

دانشگاهیان استان اردبیل، ضمن اعلام انزجار از کشتار بی رحمانه مردم بی گناه فلسطین و سیاست های غیر انسانی رژیم اشغالگر قدس، ایمان دارند به فضل و یاری خداوند متعال، حق تاریخی ملت مظلوم فلسطین به صاحبان اصلی آن باز خواهد گشت و صلح و آرامش پایدار در منطقه برقرار خواهد شد.