پیام سرپرست محترم موسسه آموزش عالی نوین به مناسبت روز معلم و هفته سرآمدی آموزش

رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : قَلبٌ لَيسَ فيهِ شَيءٌ مِنَ الحِكمَةِ كَبَيتٍ خَرِبٍ ، فتَعَلَّموا ، و عَلِّموا ، و تَفَقَّهوا ، و لا تَموتوا جُهّالاً ؛ فإنَّ اللّه َ لا يَعذِرُ عَلَى الجَهلِ
پیامبر (ص): دلی که در آن چیزی از حکمت نباشد مانند خانه ای مخروب است پس دانش بیاموزید و بیموزانید و فهمیدگی به دست اورید و نادان نمیرید زیرا خداوند عذر نادانی را نمی پذیرد.

امام على عليه السلام : مَن وَقَّرَ عالِما فقَد وَقَّرَ رَبَّهُ
هر که دانشمندی را احترام نهد خدا را احترام کرده است.

به نام خداوند ن وَ الْقَلَمِ وَ ما يَسْطُرُونَ واهب و صانع قادر و عالم که امور و اوامرش سراسر حکمت است .امروزه سرافرازیم به داشتن دین مبین ، با فرزندانی ولایت و امامت گزین که از نخل کهنسال ، ایمان ، اعتقاد ، صداقت و قداست را چون رطبی شیرین برچیده اند و با صلابت از وجود معلمان و اساتیدی  فرهیخته، با شهد سلامت ، شهادت و سعادت توأم، جویا گشته اند و اندیشه روزانه با توانمندی و اقتدار با طرحی نو عبادت را با رزانت و وزانت عالمانه د رهم آمیخته اند تا با کنار کذاشتن سختی ها ، جنگ ها، بیماری ها و تربیت انسان های راستین و پاک سرسرشت و ایستاده قامت باعث رشد و تعالی ایران اسلامی مان باشند و این خیزش متناسب با شعار سیاسی سال یعنی «جهش تولید» هم در تولید اقتصادی و هم تولید اندیشه گشته است فرصتی در این ماه ضیافت الهی همزمان با هفته معلم و سرآمدی آموزش و پرورش و روز معلم در دوره محدودیت های ویروس کرونایی نصیبمان شده است تا با سپاس گزاری و تقدیر از معلمان و استادانمان آموزش بالنده و ترکیبی را با همت مضاعف ادامه دهیم.
امید داریم قدر شناس خوبی برای قافله علم و ادب باشیم و با همت والا و تلاش های همراهانه را در قبال جامعه اسلامی مان انجام داده و به قله های افتخار و عزت و زیبنده جمهوری اسلامی ایران نایل شویم
بی گمان دست یابی به موفقیت ها مرهون فراهم آوردن زمینه های تربیت ،آموزشی و پرورشی دانشجویان متناسب با شأن والایشان است و این بر نمی آید جز با همدلی و هم زبانی عزیزان.
پس با گرامی داشت یاد خاطره استاد شهید مطهری روز معلم و هفته سرآمدی آموزش از خداوند منان مسألت داریم تا همه قاطبه علم و بینش میهن اسلامی را در کنف حمایت خود قرار دهد. گرچه در این ایام سپاس ها مجازی است اما هرچه هست حقیقی و از دل برآمده است.
ار درگاه خداوند به این عزیزان در این ماه مبارک دست مریزاد می گوییم که مجازی راهشان را ادامه دادند
و امیدواریم در سایه سار ولایت و امامت با سربلندی و عزت بزیند و افتخار بیافرینند.