برپایی مراسم 16 آذر روز دانشجو در موسسه آموزش عالی نوین

مراسم پرشکوه 16 آذر روز دانشجو همراه با جشن فارغ التحصیلی دانشجویان در روز پنجشنبه 15 آذر در سالن اجتماعات موسسه آموزش عالی نوین برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی نوین، دکتر عبادالله حیدری رئیس موسسه آموزش عالینوین در این آیین ضمن تبریک روز دانشجو گفت:

16 آذر سال 1332 که موجب شهادت 3 تن از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران به نامهای شریعت صفری، بزرگ نیا واحد قندچی شد در حقیقت در اعتراض به سفر نیکسون رئیس جمهور موقت ایالات متحده آمریکا به ایران بود که بعد از کودتای 28 مرداد 1332 صورت گرفت. دانشجویان مبارز آن روز، خروش و اعتراض خود را بر علیه نظام ستم شاهی و استبداد و استعمار خارجی بلند کرده بودند.

دکتر عبادالله حیدری با اشاره به اینکه استعمارگران و قدرتهای جهانی علاقمند نبودند که کشوری بنام ایران مستقل و در مسیر پیشرفت و توسعه باشد افزودند:

آمریکا و انگلیس با طراحی و حمایت از کودتای ننگین 28 مرداد و با سرنگونی دولت دکتر محمد مصدق نشان دادند آنان با گماشتن دولتهای مطیع خود در منطقه حتی بنام ژاندارم منطقه سیاستهای استعماری و غارت ثروتهای منطقه ایران را تعقیب می کردند و مهم نبود که ملتی بزرگ مثل ایران با خاک مذلت بنشیند و تماشاگر این حقارت باشد.

ایشان در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به مجاهدت و مبارزه دانشجویان در دوران استبداد رژیم نحوس پهلوی دانشجویان دوران حاضر را که با وردود به میادین جنگ تحمیلی و عرصه های مختلف جهادی و خودکفایی و علم و فنون توانستند عزت از دسته رفته را احیا و مدیریت نمایند، ستود و از این قشر فهیم و فرهیخته خواست در تحقق آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی بیش از پیش بکوشند و با حرکت در مسیر معنویت و کسب تقوای الهی راههای ناگشوده را باز و عزت و کیان ایران اسلامی حفظ نمایند. و پیشرفت حقیقی و شکل گیری تمدن اسلامی را رقم زنند. دکتر محمد ابراهیم پور عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و عضو هیات امنای موسسه آموزش عالی نوین دیگر سخنران این مراسم پرشکوه 16 آذر بود.

دکتر ابراهیم پور با اشاره به ریشه‌های شکل گیری جنبش دانشجویی در سالهای قبل از انقلاب اسلامی، جنش دانشجویی را جنبشی مبارز، آرمانخواه ، استکبار ستیز و عدالتخواه دانسته و تاکید کردند: "دانشجویان به عنوان قشری بصیر و عالم و تیزبین جریانهای استکباری و نفوذی را زیر نظر داشته و با خروش و فریاد به هنگام خود، حتی با نثار جان خود، دنبال تحقق آرمانهای بلند انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر و امام شهیدان و مقام معظم رهبری است و اجازه نمی دهد اذناب استکبار جهانی با اشکال گوناگون آرمانهای انقلاب را به انحراف بکشانند."

در ادامه مراسم از دانشجویان فارغ التحصیل موسسه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تجلیل و به برترینهای ایشان هدایا و جوایزی اهداء شد.

همچنین از دو تن فعالین اقامه نماز جماعت در موسسه آقایان حسین احمدزاده و دکتر یعقوب حجتی تقدیر بعمل آمد.

اضافه می نماید در این مراسم سراسر شور و شعف که با اجرای زنده گروه موسیقی هارمونی همراه بود از دانشجویان جهادگر موسسه که در تابستان سال جاری با استقرار در روستای ابربکوه از توابع شهرستان اردبیل خدمات آموزشی، تبلیغی و ترویجی ارائه کرده بودند نیز تجلیل شد.

یکشنبه 2 دی 1397