برگزاری چهارمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی

چهارمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی امروز در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی نوین اردبیل؛ این کنفرانس با محوریت موضوع اقتصاد مقاومتی برگزار شد
دکتر حیدری رییس کنفرانس گفت: چهارمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی تلاش کرده است به سوالاتی چون اقتصاد مقاومتی چیست و چگونه محقق می شود؟ چرا اقتصاد مقاومتی ضروری است؟ اسلام چه روشهای مدیریتی و فرهنگی را برای بهبود اقتصاد جامعه دارد؟ پاسخ دهد.
به گفته دبیر چهارمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی 378 مقاله از 16 دانشگاه کشور به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده بود که 245 مقاله توسط هیئت داوران پذیرفته شد.
دکتر ابراهیم پور افزود: از 378 مقاله ارسالی 268 مقاله در حوزه مدیریت، 45 مقاله حوزه فرهنگ و 65مقاله نیز در بخش اقتصاد بود.
وی تصریح کرد: 8 مقاله منتخب در این کنفرانس ارائه و از 5 مقاله برتر نیز تقدیر می شود.
فیضی نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی هم در مراسم افتتاحیه کنفرانس به رتبه 124 ایران در تولید کسب و کار در میان 194 کشور جهان اشاره کرد و گفت: براساس قانون ششم توسعه کشور جایگاه ایران هر سال باید 10 رتبه بهبود یافته و در پایان برنامه به رتبه 70 برسیم.
حسین زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اردبیل نیز مشکل اصلی بیشتر واحدهای صنعتی استان را مدیریت سنتی دانست و بر استفاده از شیوه های نوین کسب و کار و مدیریت علمی و صنعتی تاکید کرد
  در ادامه دکتر ابراهیم پور دبیر  کنفرانس گزارشی از دوره های قبلی این کنفرانس و سیر پیشرفتی و مخاطب گسترده این کنفرانس در ادوار گذشته ارائه دادند و برگزاری این نوع کنفرانس ها را در این برهه از شرایط فعلی کشور مهم خواندند.
در ادامه دکتر اسکندر پور دبیر علمی کنفرانس گزارشی از تعداد مقالات ارسالی به تفکیک استانها و دانشگاههای کشور ارائه نمودند و سطح و تعداد مقالات رسیده به دبیرخانه را کم نظیر در کشور خواندند.
در ادامه کنفرانس با برگزاری و اجرای پنل های تخصصی توسط برگزیدگان مقالات انتخابی ادامه یافت و بعد از اقامه نماز ظهر و صرف نهار در تالار عالی قاپو مقالات توسط داوران موزد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت کنفرانس با تقدیر از 5 مقاله برتر و دو مقاله برگزیده از نفرات تجلیل کردند.

مقالات و نفرات برگزیده به تفکیک و شرح زیر می باشد

1- بررسی تأثیر بازاریابی کارآفرینانه برکنترل رفتاری درک شده و هنجارهای ذهنی در نمایندگی‌های گروه خودروسازی سایپا در استان اردبیل

2- تحلیل ارتباط کارت امتیازی متوازن(BSC)  و مدل تعالی(EFQM)  در صنایع بزرگ استان اردبیل

3- ارتباط کفایت سرمایه با شاخص های ریسک مطالبات غیرجاری در شبکه بانکی